Advertisement

  • Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
  • Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

    Εκλογές & συγκυβέρνηση με συμμετοχή προσωπικοτήτων βλέπει ο Γ.Τραγάκης


    Κυβέρνηση από τα δυο μεγάλα κόμματα και με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων μετά τις επόμενες εκλογές, προβλέπει ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης. Οι οποίες φαίνεται ότι θα έρθουν πολύ συντομότερα απ'ότι αναμένεται.

    Μιλώντας στο ραδιόφωνο ΑΝΤ1, ο κ. Τραγάκης, αφού επισήμανε πως η ΝΔ θα βγει πρώτο κόμμα μετά και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, τόνισε: «Κανένα κόμμα δεν θα σχηματίσει κυβέρνηση με τον εκλογικό νόμο Παυλόπουλου και το +10 του πρώτου κόμματος και με την προϋπόθεση που δημοσκοπικά φαίνεται ότι η Βουλή θα είναι η εξακομματική ή εφτακομματική, αντιλαμβάνεστε ότι κανένα κόμμα δεν θα κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Άρα πιστεύω ότι θα οδηγηθούμε σε νέα κυβέρνηση, η οποία θα προέρχεται από τα δυο μεγάλα κόμματα και από προσωπικότητες εκτός πολιτικής».

    Τέλος, εκτίμησε ότι η «επόμενη κυβέρνηση θα είναι ΝΔ. Εμάς στόχος και σκοπός μας είναι η αυτοδυναμία. Εάν δεν την πετύχουμε, επειδή στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, έχω την αίσθηση ότι θα υπάρξει κάποιου είδους κυβέρνηση, ας την πούμε εθνικής σωτηρίας».

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Επικοινωνία μαζί μου

    Στείλτε μας τα σχόλια σας και τις καταγγελίες σας. Η φωνή σας θα ακουστεί. Image by FlamingText.com