Advertisement

  • Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
  • Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ


    Αξιότιμε κύριε υπουργέ,

    Όλοι οι έλληνες και ειδικά εμείς οι 650 εργαζόμενοι της κλωστοϋφαντουργίας που με τις οικογένειες μας είμαστε 3.500 άτομα χαρήκαμε για την υπουργοποίηση σας.


    Είστε ένας έξυπνος πολίτικος με μεγάλες ικανότητες στην επίλυση προβλημάτων. Είχατε πει στο παρελθόν ότι η Ελλάδα πρέπει να πάρει τον δρόμο της ανάπτυξης και είχατε απολυτό δίκαιο.


    Η ανάπτυξη μπορεί να αρχίσει από την περίπτωση της ΕΝΚΛΩ. Υπάρχει νόμος του ελληνικού κράτους που χρηματοδοτεί την εταιρία μας με 63εκατ. Ευρώ, ειμαστε απο τα πιο σύγχρονα κλωστοϋφαντουργικα εργοστάσια στον κόσμο και υπάρχουμε και εμείς οι οποίοι ήμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά για την ανάπτυξη της εταιρίας και της πατρίδας. Υπάρχει ακόμα η Θράκη που απειλείται από την Τουρκία στην όποια βρίσκονται τα 2 μεγαλύτερα εργοστάσια .

    Για εθνικούς λογούς τα εργοστάσια της ΕΝΚΛΩ πρέπει να επαναλειτουργήσουν .

    Τα εργοστάσια είναι κλειστά 3 χρόνια Τα παιδία μας πεινάμε 2.5 χρόνια τώρα, η Θράκη και η μακεδονια μαραζώνουν 2.5 χρόνια τώρα .Όλα αυτά γίνονται γιατί η εθνική τράπεζα δεν θέλει να αλλάξει μια κρατική εγγύηση του 2007 με μια νέα κρατική εγγύηση του 2011.Τοσο καιρό δεν υπήρχε ένας πατριώτης υπουργός να τραβήξει το αυτάκι της εθνικής τράπεζας, να λυθεί το πρόβλημα της κλωστοϋφαντουργίας.

    Ελπίζουμε ότι ο πατριώτης πολίτικος και υπουργός να είστε εσείς που θα αποδείξετε έμπρακτα την επιθυμία σας για οικονομική ανάπτυξη.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Επικοινωνία μαζί μου

    Στείλτε μας τα σχόλια σας και τις καταγγελίες σας. Η φωνή σας θα ακουστεί. Image by FlamingText.com