Advertisement

  • Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
  • Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

    ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΝΤΑΡΣΙΑ Ο Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ-«‘Οποιος οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές είναι σαν της δίνει την τελευταία σπρωξιά στο γκρεμό», δήλωσε


    Μήνυμα που μπορεί να εκληφθεί ως προειδοποίηση σε όσους βουλευτές σκέφτονται να καταψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο οικονομικό πρόγραμμα έστειλε ο υπουργός Εσωτερικών. «‘Οποιος οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές είναι σαν της δίνει την τελευταία σπρωξιά στο γκρεμό», δήλωσε...
    ο Γιάννης Ραγκούσης.. στην εφημερίδα Real News.
    Απέφυγε, ωστόσο να τοποθετηθεί για το αν το ΠΑΣΟΚ σκέφτεται να θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας στην ψηφοφορία. Αρκέστηκε να δηλώσει ότι "αξίζει τιμή σε όλους τους βουλευτές που αποτελούν την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ". Πρόσθεσε πως "δεν υπάρχει δυσκολότερη περίοδος στη σύγχρονη ιστορία για να είσαι μέλος της Βουλής όπως και μέλος της κυβέρνησης".


    Ο υπουργός κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι βάζει το προσωπικό και μικροκομματικό του συμφέρον πάνω από το εθνικό. "Την ώρα της πυρκαγιάς είναι αδιανόητο να προτείνει συναίνεση ο πυροσβέστης και να την αρνείται ο εμπρηστής", είπε.


    Γνωστοποίησε ότι νόμοσχέδιο που θα έλθει στη Βουλή θα προβλέπει αναδρομικό έλεγχο των οικονομικών όλων των κομμάτων που ιδρύθηκαν και εκπροσωπήθηκαν από το 1974 και ύστερα, ακόμα και αν σήμερα δεν υπάρχουν. Σημειώνεται ότι η Ν.Δ. έχει καταθέσει πρόταση νόμου για τον αναδρομικό έλεγχο "πόθεν έσχες" όλων των υπουργών και υφυπουργών της Μεταπολίτευσης.


    Υποστήριξε για ακόμη μία φορά ότι ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων θα μειωθεί κατά 150.000 άτομα, μέσα στην επόμενη τριετία, χωρίς να γίνουν απολύσεις.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Επικοινωνία μαζί μου

    Στείλτε μας τα σχόλια σας και τις καταγγελίες σας. Η φωνή σας θα ακουστεί. Image by FlamingText.com