Advertisement

  • Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
  • Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

    Συνάντηση Καρατζαφέρη με τους εργαζόμενους στα ναυπηγεία

    Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ενημέρωσαν οι εργαζόμενοι τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη.

    «Όταν έχουμε τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο του κόσμου, είναι αδύνατον να φυτοζωούν και τα τρία ναυπηγεία μας και να απειλείται ο Σκαραμαγκάς, αν όχι με κλείσιμο, με συρρίκνωση. Υπάρχουν δουλειές, υπάρχουν λάθη του παρελθόντος που πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να ιαθούν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα Ναυπηγεία είναι χρήσιμα και ότι 1.200 οικογένειες δεν μπορούν να μείνουν στο δρόμο. Πιστεύω ότι έστω και τελευταία στιγμή θα βρεθεί μια λύση» είπε ο κ. Καρατζαφέρης μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.

    Οι εργαζόμενοι έχουν επισκεφτεί ξανά τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ στο παρελθόν και επισήμαναν ότι τους άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή.

    «Ο πρόεδρος είναι ειλικρινής και δεν θέλει να δίνει υποσχέσεις, αλλά μας είπε ότι θα προσπαθήσει, παρά τα όσα προβλήματα υπάρχουν στην κυβέρνηση, να φέρει το θέμα για να μπορέσουν τα Ναυπηγεία να μείνουν ανοιχτά και να μην χαθούν οι θέσεις εργασίας» είπε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Β. Καρακίτσιος.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Επικοινωνία μαζί μου

    Στείλτε μας τα σχόλια σας και τις καταγγελίες σας. Η φωνή σας θα ακουστεί. Image by FlamingText.com