Advertisement

  • Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
  • Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ


    Νέα συνάντηση είχε σήμερα το προεδρείο των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά με τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη όπου εξέθεσαν και σ`αυτόν τα χρονίζοντα απο 10ετίες προβλήματά τους. Την Δευτέρα είχαν συναντηθεί (Βλ.πιο κάτω) με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ.Γ.Καρατζαφέρη όπου είχαν την απόλυτη στήριξή του στα όσα του ανέφεραν. Το ίδιο αποτέλεσμα είχε και η σημερινή συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό. Τα θέματά τους, επιτέλους είναι σε άξια χέρια και σε καλό δρόμο.

    Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ.Καρατζαφέρης συναντήθηκε σήμερα με το Σωματείο Εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά "Η ΤΡΙΑΙΝΑ".
    Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε:
    «Όταν έχουμε τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο του κόσμου, είναι αδύνατον να φυτοζωούν και τα τρία ναυπηγεία μας και να απειλείται ο Σκαραμαγκάς, αν όχι με κλείσιμο, με συρρίκνωση. Υπάρχουν δουλείες, υπάρχουν λάθη του παρελθόντος που πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να ιαθούν.
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα Ναυπηγεία είναι χρήσιμα και ότι 1200 οικογένειες δεν μπορούν να μείνουν στο δρόμο.
    Πιστεύω ότι έστω και τελευταία στιγμή θα βρεθεί μια λύση».
    Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά κ. Β. Καρακίτσιος δήλωσε:..
    «Ενημερώσαμε τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, τον κ. Καρατζαφέρη για τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Μας άκουσε με μεγάλη προσοχή. Ήξερε ο Πρόεδρος, γιατί τον είχαμε επισκεφθεί 2-3 φορές το τελευταίο διάστημα.
    Κατ εμέ, ο Πρόεδρος είναι ειλικρινής και δεν θέλει να δίνει υποσχέσεις, αλλά μας είπε ότι θα προσπαθήσει, παρά τα όσα προβλήματα υπάρχουν στην κυβέρνηση, να φέρει το θέμα για να μπορέσουν τα Ναυπηγεία να μείνουν ανοιχτά και να μην χαθούν οι θέσεις εργασίας».

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Επικοινωνία μαζί μου

    Στείλτε μας τα σχόλια σας και τις καταγγελίες σας. Η φωνή σας θα ακουστεί. Image by FlamingText.com