Advertisement

  • Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
  • Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

    Στη Βουλή ο νόμος για τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις


    Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή ο εφαρμοστικός νόμος για τις περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, οι οποίες θα εφαρμοσθούν από την πρώτη Μαΐου, και θα ισχύσουν αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πρόβλεψη που περιλαμβάνεται στον εφαρμοστικό νόμο, η μείωση θα γίνει σε 8 ισόποσες δόσεις.

    Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφερόμενος στον εφαρμοστικό νόμο και την στάση του κόμματός του, απέφυγε να δεσμευθεί, και είπε ότι θα συγκληθεί το Εκτελεστικό γραφείο του ΛΑΟΣ και θα εξετάσει ποια από τα μέτρα μπορούν να γίνουν δεκτά και ποια όχι.

    Χθες βράδυ προωθήθηκε στη Βουλή, το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, στο οποίο περιλαμβάνονται οι διατάξεις για την ενοποίηση των επικουρικών Ταμείων.

    Στο νέο Ταμείο εντάσσονται, το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Μισθωτών, οι τομείς του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Ιδιωτικού Τομέα, το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων, η επικουρική ασφάλιση του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων, οι τομείς του Κλάδου Επικουρικής Ασφάλισης του Ταμείου Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας και η επικουρική του Κλάδου Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ του ΤΑΥΤΕΚΩ.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Επικοινωνία μαζί μου

    Στείλτε μας τα σχόλια σας και τις καταγγελίες σας. Η φωνή σας θα ακουστεί. Image by FlamingText.com