Advertisement

  • Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
  • Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

    Σκληρή επίθεση κατά Γ.Παπανδρέου από την διαγραφείσα βουλευτή, Κ.Τεκτονίδου


    Για «μεταλλαγμένο» ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο σε κείμενο που έχει αναρτήσει στην προσωπική της ιστοσελίδα, η διαγραφείσα βουλευτής, Κυριακή Τεκτονίδου, αιτιολογώντας την απουσία της από την ψηφοφορία της Κυριακής στη Βουλή για το νέο οικονομικό πρόγραμμα

    «Το ΠΑΣΟΚ ήταν η ψυχή των ανθρώπων που το πίστευαν, ήμασταν εμείς που το στηρίξαμε έργω και λόγω», αναφέρει και προσθέτει ότι «σήμερα πια είναι ένα άδειο πουκάμισο, ένα αδιέξοδο μονοπάτι» και τελικά πως «το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ έχει πάρει διαζευκτήριο, μια για πάντα από την κοινωνία».

    «Αυτό που θα έπρεπε να απασχολεί όλους τους μεγαλοπαράγοντες του κόμματος σήμερα δεν είναι η διαγραφή κάποιων από το ΠΑΣΟΚ, αλλά η διαγραφή του ίδιου του Κινήματος από την ατζέντα της κοινωνίας» αναφέρει.

    Παράλληλα, αφήνει αιχμές για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν αναφορικά με την κρίσιμη ψηφοφορία του νέου οικονομικού προγράμματος: «Επέλεξα να απέχω από μια ψηφοφορία, γιατί μια Βουλή με κοντινή ημερομηνία λήξης δε νομιμοποιείται με διαδικασίες κατεπείγοντος να αποφασίζει για ένα τεράστιο θέμα που θα καθορίζει τη ζωή των Ελλήνων για πολλά χρόνια και ταυτόχρονα θέτει εν αμφιβόλω την εθνική κυριαρχία» εκτιμά.

    Και συνεχίζει: «Είναι ντροπή να μοιράζεται στους βουλευτές το κείμενο του κατάπτυστου μνημονίου ελάχιστο χρόνο πριν την ψήφισή του, αποτελεί ύβρη προς τη Δημοκρατία η όλη διαδικασία».

    Ακόμη, η κ. Τεκτονίδου αφήνει αιχμές προς τον Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που με την αποχή μου από την ψηφοφορία βοήθησα να βρει ο πρόεδρος τις χαμένες του ηγετικές δεξιότητες και μόνο γι' αυτό άξιζε τον κόπο».

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Επικοινωνία μαζί μου

    Στείλτε μας τα σχόλια σας και τις καταγγελίες σας. Η φωνή σας θα ακουστεί. Image by FlamingText.com