Advertisement

  • Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
  • Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

    ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΜΕ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΙΣΘΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΝΔ

    Θανάσης Σταμούλης, Πρόεδρος Σωματείου
     Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου


































    Και πάνω που πιστεύαμε αγαπητοί αναγνώστες εδώ στο ERGASIANEWS ότι η περίπτωση του Πατρινού εργοδότη που απειλούσε τους απλήρωτους υπάλληλούς του, να μην τους καταβάλει τις οφειλούμενες αποδοχές, στην περίπτωση που δεν εκλεγεί η Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα στις 17 Ιουνίου, έρχεται το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και καταγγέλει ανάλογο περιστατικό με πρωταγωνιστή αυτή την φορά γνωστό ξενοδόχο του νησιού.
    Και πάνω που πιστεύαμε ότι επρόκειτο για μεμονωμένο "κρούσμα", βλέπουμε ότι τείνουν να γίνουν κανόνας οι απροκάλυπτες παρεμβάσεις εργοδοτών προς επιρροή της εκλογικής επιλογής των εργαζομένων, με "όπλο" τα χρωστούμενα μηνιάτικα!!!
    Συγκεκριμένα το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και ο πρόεδρος αυτού κ. Θανάσης Σταμούλης κατήγγειλαν στην Ροδιακή εφημερίδαΠρόοδο ότι "ξενοδόχος της περιοχής μας απειλεί τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία του, να ψηφίσουν συγκεκριμένο κόμμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Όπως καταγγέλθηκε στο Σωματείο μας, ξενοδόχος της περιοχής μας μοιράζει στους ξενοδοχοϋπαλλήλους του, ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και τους απειλεί ότι αν δεν εκλεγεί κυβέρνηση ο Αντώνης Σαμαράς δεν πρόκειται να τους καταβάλει τους μισθούς που τους οφείλει", υπογράμμισε ο κ. Σταμούλης, ο οποίος παρακολουθεί το θέμα από κοντά και δεν αποκλείεται να υπάρξει και παρέμβαση από το Σωματείο των Ξενοδοχοϋπαλλήλων για να προστατευτούν οι εργαζόμενοι στα συγκεκριμένα ξενοδοχεία που εκτοξεύονται οι απειλές.
    Μάλιστα ο κ. Θανάσης Σταμούλης σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις 28 Απριλίου σε μια άλλη τοπική εφημερίδα τη ΡΟΔΙΑΚΗ είχε παρομοιάσει την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και τον πρόεδρό της κ. Β. Μηναϊδη με τη διαβόητη "ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΝΤΑΛΤΟΝ"
    Σε λίγες ημέρες θα δημοσιεύσουμε στο ERGASIANEWS την απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη των δύο Πατρινών υπαλλήλων, οι οποίοι περιγράφουν με λεπτομέρειες την παρέμβαση και τους ωμούς εκβιασμούς του εργοδότη τους, ενώ στη συνέντευξη αυτή περιγράφουν  και τον τρόπο με τον οποίο προσελήφθησαν πριν από 5 περίπου χρόνια στη συγκεκριμένη επιχείρηση, μέσω πολιτικών γραφείων και κομματικών διαδρομών!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Επικοινωνία μαζί μου

    Στείλτε μας τα σχόλια σας και τις καταγγελίες σας. Η φωνή σας θα ακουστεί. Image by FlamingText.com