Advertisement

  • Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
  • Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

    Δελτίο τύπου των απολυμένων της Α.Ε. "Ενωμένης κλωστοϋφαντουργίας"

    Μετά από σαράντα οκτώ (48) μήνες αγώνων και προσπάθειας επιβίωσης ενάντια στους ειδήμονες της ανάπτυξης και τους αδυσώπητους Golden boys της ασχετοσύνης και βαθιάς τσέπης, αφού εκδίωξαν επενδυτές και θέσεις εργασίας, έκαναν αυτό που..
    επιθυμούσαν, δηλαδή οδήγησαν την εταιρεία μας στην πτώχευση ικανοποιώντας τα θολά τους σχέδια, και με καλούς συνεργούς, μας κράτησαν 50 μήνες απλήρωτους, καταπατώντας την αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπινης έννοιας και υπερήφανων οικογενειαρχών οδηγώντας χίλιες και πλέον οικογένειες στην ανέχεια , στην πείνα, στην έλλειψη ρεύματος – νερού και τηλεφώνου.

    Με την απόφαση της πτώχευσης η ορισθείσα σύνδικος ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου για να μπορέσει να εκτελέσει όλες τις διαδικασίες έτσι ώστε και κατά το συντομότερο δυνατόν, και εντός των προβλεπομένων χρονικών ορίων, οι απολυμένοι να ενταχθούν στα προγράμματα οικονομικών ενισχύσεων του ΟΑΕΔ για να μπορέσουν να αγοράσουν τα ελάχιστα βασικά για τα παιδιά τους.

    Μάταια όμως. Η απίστευτη κυρία Αριάδνη Αλεξιάδη συνιδιοκτήτρια της μεταφορικής εταιρείας "ALEX TRANS", ιδιοκτήτρια του κτιρίου στην Μεταμόρφωση Αττικής, όπου στεγαζόταν τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας έκανε έξωση τους πάντες και τα κλείδωσε. Από της 7 Αυγούστου 2012 και μολονότι υπάρχει εισαγγελική εντολή στο Α.Τ. Εκάλης για να την βρει και της οδηγήσει στο ξεκλείδωμα των γραφείων έτσι ώστε να παρθούν αρχεία προσωπικών δεδομένων των εργαζομένων, όπως μισθοδοσίες, απαραίτητες για τις διαδικασίες ένταξης στα οικονομικά επιδόματα του ΟΑΕΔ, παίζει κρυφτούλι και μας δουλεύει μέχρι και σήμερα. Τα χρονικά περιθώρια υποβολής δικαιολογητικών έχουν στενέψει κυριολεκτικά και κινδυνεύουν όλοι οι εργαζόμενοι να χάσουν και τα επιδόματα.

    Καλά είναι η κυρία Αλεξιάδη να εμφανισθεί χθες και να ανοίξει τα γραφεία γιατί εκτός από τις έννομες απαιτήσεις μερικών εκατομμυρίων ευρώ που έχει να αντιμετωπίσει, θα έρθει αντιμέτωπη και με χίλιους αγανακτισμένους-εξαθλιωμένους εργαζόμενους που δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

    Κυρία Αλεξιάδη πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε τον βαθμό παραλογισμού σας, εκτός εάν παίζει κάτι άλλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να σας εκλογικεύσουμε. Εάν χαθεί η Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012 θα μας βρείτε απέναντί σας.


    Το παρόν κοινοποιείτε :
    Κύριον Διοικητή του ΙΚΑ
    Κύριον Διοικητή Α.Τ. Εκάλης   

    πηγή:   http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8650.html                   

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Επικοινωνία μαζί μου

    Στείλτε μας τα σχόλια σας και τις καταγγελίες σας. Η φωνή σας θα ακουστεί. Image by FlamingText.com