Advertisement

  • Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
  • Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

    Λυσσασμένη επίθεση της κυβέρνησης κατά των διαδικτυακών ΜΜΕ!


    Έχει χάσει τελείως την ψυχραιμία της η κυβέρνηση και ειδικότερα το επικοινωνιακό της επιτελείο που υφίσταται την μία ήττα επάνω στην άλλη και με μια πρωτοφανή ανακοίνωση επιτίθεται κατά των ΜΜΕ για "την επικίνδυνη", όπως τη χαρακτηρίζει, "παραπληροφόρηση" για την τοποθέτηση επιτρόπων και ανθύπατων στα υπουργεία.

    Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η κυβέρνηση δίνει έναν τιτάνιο αγώνα για τη σωτηρία της χώρας από τη χρεοκοπία και ότι στον αγώνα αυτό οφείλεται εν πολλοίς η επιβίωση και των ΜΜΕ.

    «Τα ψέματα τελείωσαν και όλοι καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους», υπογραμμίζει η ανακοίνωση και προσθέτει ότι η παραπληροφόρηση και η δημιουργία κλίματος σύχγυσης, είτε εδράζεται σε σκοπιμότητες είτε όχι, στρέφεται τελικά εναντίον του δημοσίου συμφέροντος.

    Αυτό που έχει "τσούξει" την κυβέρνηση πολύ τις τελευταίες ώρες είναι το ξεφώνημα από το διαδίκτυο και ειδικά από το defencenet.gr και τοprotothema.gr, του ανήκουστου video με τα "επιτεύγματα" (ανεργία, λουκέτα, οικονομική κατάρρευση, εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας) των τελευταίων 20 μηνών που από χθες άρχισε να προβάλλεται.

    Ιδού η απερίγραπτη για δημοκρατικό - λέμε τώρα - κράτος, ανακοίνωση:

    «Η κυβέρνηση καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την επικίνδυνη παραπληροφόρηση Μέσων Ενημέρωσης τα οποία δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη, είτε με ανύπαρκτες "πληροφορίες" για "ξένους Επιτρόπους - Ανθύπατους στα υπουργεία"», είτε με ανοίκειες και ανιστόρητες εκφράσεις περί "κατοχής" στην Ελλάδα.

    Με τη συμβολή, με τις θυσίες του Ελληνικού λαού, δίνουμε εδώ και πολλούς μήνες έναν τιτάνιο αγώνα για να σώσουμε την Ελλάδα από την χρεοκοπία, για να διαφυλάξουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια.

    Αγώνα στον οποίο οφείλουν εν πολλοίς την επιβίωσή τους και τα Μέσα Ενημέρωσης, καθώς η κατάρρευση της χώρας θα σήμαινε και τη δική τους κατάρρευση.

    Αρκετά πια λοιπόν με την ανευθυνότητα.

    Τα ψέματα τελείωσαν και όλοι καλούνται πλέον να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

    Η παραπληροφόρηση και η διαμόρφωση κλίματος σύγχυσης, είτε εδράζεται είτε όχι σε σκοπιμότητες, στρέφεται τελικώς εναντίον του δημοσίου συμφέροντος».

    Aπάντηση του defencenet.gr (με όλη την καλή, δημοκρατική μας διάθεση):

    Βρε, ουστ από 'δω!

    Τμήμα ειδήσεων defencener.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Επικοινωνία μαζί μου

    Στείλτε μας τα σχόλια σας και τις καταγγελίες σας. Η φωνή σας θα ακουστεί. Image by FlamingText.com