Advertisement

  • Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
  • Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

    Τσοχατζόπουλος: «Διάτρητη η διαδικασία» και «μιζαδόροι»


    O Άκης Τσοχατζόπουλος στις 23:00 στους Νέους Φακέλους


    Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 23:00 στον ΣΚΑΪ, την ίδια ημέρα που αναμένεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής ο Άκης Τσοχατζόπουλος μιλάει για όλα στον Αλέξη Παπαχελά και τον Τάσο Τέλλογλου.

    Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στους Νέους Φακέλους, η οποία θα μεταδοθεί τη Δευτέρα το βράδυ στις 23.00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος χαρακτηρίζει «διάτρητη» τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

    Στην ίδια συνέντευξη ο πρώην υπουργός απαντά στον Αλέξη Παπαχελά και τον Τάσο Τέλλογλου για το ενδεχόμενο της παραπομπής του στο Δικαστικό Συμβούλιο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της επιτροπής και την κατάθεση του πορίσματός της που αναμένεται τη Δευτέρα. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έκανε ακόμη λόγο για "μιζαδόρους" που όμως, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά "δεν τον αφορούν".

    Ακόμη, ο Άκης Τσοχατζόπουλος απαντά στα ερωτήματα των Νέων Φακέλων για τη σύμβαση των υποβρυχίων, τα όσα του αποδίδονται από καταθέσεις και εισαγγελικό πόρισμα της γερμανικής δικαιοσύνης, για τις offshore εταιρίες που εμφανίζονται να συνδέονται με ακίνητα που μετέπειτα περιήλθαν στην κατοχή του ίδιου και της οικογένειας του, αλλά και για τα όσα του αποδίδονται σχετικά με τον τρόπο ζωής του.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Επικοινωνία μαζί μου

    Στείλτε μας τα σχόλια σας και τις καταγγελίες σας. Η φωνή σας θα ακουστεί. Image by FlamingText.com