Advertisement

  • Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
  • Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

    Τζούλια Αλεξανδράτου: Ίδρυσε κόμμα και θα κατέβει στις εκλογές (MP3)


    Έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει πριν λίγο καιρό το γνωστό μοντέλο και πορνοστάρ Τζούλια Αλεξανδράτου. Ίδρυσε κόμμα και θα κατέβει στις εκλογές. Και το όνομα αυτού: Π.Α.Ν.Ο.-Πανελλήνιο Κόμμα Αγανακτισμένων και Οικολόγων Ελλάδος.Η Τζούλια είχε κάνει την αποκάλυψη για δημιουργία κόμματος πριν μερικές ημέρες στην Κύπρο, όπου βρέθηκε έπειτα από πρόσκληση σε πάρτι μεγάλου κυπριακού καναλιού.

    Συγκεκριμένα η Τζούλια τόνισε: «Τώρα θα δείτε σε λίγους μήνες. Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει. Και σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω κάνω ένα κόμμα, αλλά ίσως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο, ποτέ δεν ξέρεις, να με ψηφίσει. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και, αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις».

    Προβλέπεται σκληρός ανταγωνισμός στις επερχόμενες εκλογές και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τις πρώτες δημοσκοπήσεις για τα ποσοστά του κόμματος της Τζούλιας.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Επικοινωνία μαζί μου

    Στείλτε μας τα σχόλια σας και τις καταγγελίες σας. Η φωνή σας θα ακουστεί. Image by FlamingText.com