Advertisement

  • Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
  • Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

    Η Χρυσή Αυγή δεν θα μπει στη Βουλή, δηλώνει ο Αστέριος Ροντούλης


    Ανοιχτά αμφισβήτησε τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Πέμπτης. Ο κ. Ροντούλης τόνισε ότι «ουτε κατ' ελάχιστο δεν ανταποκρίνονται τα αποτελέσματα των ερευνών για τον ΛΑΟΣ στην πραγματικότητα», ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα μπει στη Βουλή. Ερωτηθείς για το κόμμα Καμμένου, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι «αφορά τη ΝΔ» κι όχι το κόμμα του.

    «Είναι πολλά τα λεφτά· οι εταιρίες δημοσκοπήσεων είναι οι πιο επικερδείς επιχειρήσεις» δήλωσε ο Αστέριος Ροντούλη, αφήνοντας υπονοούμενα για ελεγχόμενες έρευνες κοινής γνώμης.

    Ερωτηθείς για τη δημοσκοπική καθίζηση του ΛΑΟΣ που παρατηρείται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο κ. Ροντούλης υποστήριξε ότι έχει προσωπική άποψη για το θέμα και πως ούτε κατ' ελαχιστον δεν ανταποκρίνεται αυτή η εικόνα στην πραγματικότητα.

    Εξέφρασε, δε, την άποψη ότι η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να μπει στη Βουλή, παρά το ποσοστό που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις.

    Για το κόμμα του Πάνου Καμμένου, σημείωσε πως δεν αφορά τον ΛΑΟΣ, αλλά τη ΝΔ. «Δεν έχουμε τον ίδιο κόσμο με τον κ. Καμμένο» παρατήρησε.

    Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ απέρριψε την κριτική που ασκείται στο κόμμα του για στροφή σε ακόμη πιο ακραίες θέσεις -όπως το θέμα της οπλοχρησίας από πολίτες που τυχόν βρεθούν αντιμέτωποι με διαρρήκτες-, λέγοντας πως οι απόψεις του ΛΑΟΣ είναι σταθερές.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Επικοινωνία μαζί μου

    Στείλτε μας τα σχόλια σας και τις καταγγελίες σας. Η φωνή σας θα ακουστεί. Image by FlamingText.com