Advertisement

  • Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
  • Τρίτη 17 Απριλίου 2012

    Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Μπλόκο στην εκ περιτροπής εργασία επιχειρούν οι εργαζόμενοι

    Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο των δικαστηρίων όπου θα εξελίσσεται η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της διοίκησης για εκ περιτροπής εργασία μία φορά την εβδομάδα.






    Αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι συζητείται στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της Διοίκησης των Ναυπηγείων για εκ περιτροπής εργασία μία φορά την εβδομάδα. Η σχετική απόφαση της Διοίκησης των Ναυπηγείων τίθεται σε εφαρμογή από αύριο 18 Απριλίου και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της η επόμενη εργάσιμη ημέρα για τους εργαζόμενους είναι η Δευτέρα 23 Απριλίου.

    Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο 5 των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου θα εξελίσσεται η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων. Οι εργαζόμενοι θα καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους ανάλογα με το αποτέλεσμα της αυριανής συζήτησης.
    Η συζήτηση της κύριας υπόθεσης έχει προσδιοριστεί για τις 29 Μαΐου.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Επικοινωνία μαζί μου

    Στείλτε μας τα σχόλια σας και τις καταγγελίες σας. Η φωνή σας θα ακουστεί. Image by FlamingText.com